PVC stolarija

PVC, polivinil klorid je moderni materijal sa širokim rasponom upotrebe u današnjem svijetu. PVC materijali su posebno pogodni za izradu PVC prozora, PVC vrata, PVC kliznih stijena zbog svoje niske propusnosti energije, a obzirom da Salamander već dugi niz godina razvija i usavršava profile za PVC prozore i PVC vrata, Salamander profili su u vrhu svjetske ponude.
Kako bi dobili čim bolju toplinsku izolaciju PVC prozora i PVC vrata, tijekom godina razvijeno je i Izolacijsko staklo – IZO staklo je sastavljeno od dvije ili tri staklene ploče te međuprostor punjen je 90% plinom Argonom i 10% kisikom. Dodatna činjenica da stakla imaju LOW-e premaz, jedan ili dva u slučaju troslojnog stakla. Najznačajnije poboljšavanje u pogledu smanjenja emisije toplinske energije, odnosno gubitka energije iz vašeg doma, dobiva se LOW-e premazom. Nisko emisioni premaz stakala – LOW-E u kompoziciji izo-stakla značajno doprinosi PVC profilima te takav sklop još više povećava toplinsku, ali i zvučnu izolaciju PVC prozora, PVC vrata i ostalih površina zatvorenih sklopom PVC-a i IZO stakla.

Salamander PVC stolarija

Salamander PVC stolarija se radi kao profili sa 5 i 6 komora. Primjer 5 komornih profila (Streamline76 i Salamander greenEvolution MD) u kombinaciji sa troslojnim IZO staklom 40 mm zadovoljava uvjete prilikom energetske obnove zgrada, te je takav “sklop” potreban za dobivanje energetskog certifikata.
6 komorni profil (blueEvolution) sa debljinom troslojnog stakla do 52 mm te termix distancerima između stakala zadovoljiti će i one koji traže savršenstvo bez mane. Kako nebi sve ostalo na učinkovitosti Salamander profili su dizajnirani tako da se lako uklapaju u svaki prostor, uz visoku toplinsku učinkovitost, lako možete prilagoditi izgled samih profila, od zaobljenih okvira i lajsni koje drže staklo do ravnih profila i ravnih lasjni, pa čak i kombinacija istih.
Velika paleta boja Salamader PVC profila omogućava prilagodbu svakom interijeru, a lakoća održavanja čini Salamander profile top odabirom. Visoko sjajni profil bez mikro pora, čisti se jednostavno krpom i vodom, kao i svaka druga obična staklena površina.

Profili

PVC STOLARIJA

greenEvolution AD

greenEvolution MD

bluEvolution

ZATRAŽI PONUDU